Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Gehaktballen uit de oven

Worden jouw gehaktballen ook altijd zwart van buiten en rood van binnen? Of heb je er geen geduld voor om ze te bakken? Dan zijn deze gehaktballen uit de oven perfect voor jou. Je hebt er geen omkijken naar en ze lukken gegarandeerd!

Lees meer »

Zweedse gehaktballetjes

Gehaktballen staan hoog op het lekker-vlees-lijstje bij ons thuis. Zelfs de jongens vinden ze lekker. En wat dacht je van een lekker sausje er bij? Voor deze Zweedse gehaktballetjes hoef je in elk geval niet naar de IKEA. :-)

Lees meer »

Lasagne met ham (op de camping)

Lasagne is dubbel zo lekker op de camping. Komt vast omdat je (meestal) geen oven hebt als je kampeert, en een ovenschotel dus niet kan. Als je het dan tóch eet, is het extra lekker! We hebben gesmuld van deze snelle lasagne met ham.

Lees meer »

Eten in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk: dan eet je toch ook Frans eten, toch? Ik heb mij uitermate vermaakt in de enorme Franse supermarkten. Geitenkaas en camembert, Franse broodjes & cake, worsten, salades, lappen vlees, frisdrank en choco-mentos: wij testten het allemaal!

Lees meer »

Brood bakken op de camping

's Ochtends in het zonnetje een vers broodje voor je tent eten: een beter begin van de dag is er niet tijdens je vakantie, toch? Op de camping waar we dit jaar waren kwam de bakker niet elke ochtend op de camping langs. Dus bakte ik gewoon regelmatig zélf vers brood!

Lees meer »

Roomkaas tulband cake

Een gewone vanillecake vind ik eigenlijk niet zo bijzonder. Maar van deze cake kon ik wel door blijven eten. De roomkaas geeft er zoveel meer smaak aan!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!