Suikervrij: dag 1 (so far, so good)
De eerste suikervrije dag zit er op. En dat viel nog best mee! Tot dusverre nog geen afkickverschijnselen.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
29 feb. 2016 21:21
De eerste suikervrije dag zit er op. En dat viel nog best mee! Tot dusverre nog geen afkickverschijnselen.
29 feb. 2016 21:13
Deze week ga ik suikervrij eten: 7 dagen lang geen geraffineerde suikers of kunstmatige zoetstoffen. Gewoon omdat ik wel benieuwd ben wat voor effect dat op mijn lijf heeft!
26 feb. 2016 13:16
Ik had eindelijk mijn nieuwe broodbak-blikken in huis - en die moesten natuurlijk meteen worden getest! Ik bakte er als eerste dit lichtbruine melkbrood in.
24 feb. 2016 21:15
Zoetzure saus zelf maken: dat is echt heel erg eenvoudig & super lekker! Deze saus heeft mandarijntjes als basisingrediënt.
20 feb. 2016 19:33
Heb jij wel eens een quiche met rijst gegeten? Ik nog nooit, maar 't is zeker voor herhaling vatbaar: dit was lekker! Met vooral veel courgette er door, en verder bacon, kaas & rijst dus.
20 feb. 2016 14:46
Een heerlijk brood voor elke dag: een tarwe busbrood met lijnzaad. Ik bakte 'm tijdens een workshop van Baksels.net.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!