Andijvieschotel met sperziebonen & gehakt
Houden jullie ook zo van andijvie? Ik eet heel graag andijviestamppot, maar ook deze andijvieschotel met sperziebonen & gehakt is erg lekker.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
21 mrt. 2016 11:59
Houden jullie ook zo van andijvie? Ik eet heel graag andijviestamppot, maar ook deze andijvieschotel met sperziebonen & gehakt is erg lekker.
20 mrt. 2016 17:00
Vandaag eten we Mexicaans! Dronken bonen, om precies te zijn: want je maakt ze namelijk klaar in bier. Klinkt goed, of niet dan?
19 mrt. 2016 22:44
Over mijn eerste volkoren desembrood was ik niet helemaal tevreden. Tijd dus voor een nieuwe poging met een andere methode!
18 mrt. 2016 19:36
Chocolade crêpes kun je natuurlijk als warme maaltijd eten, maar wat dacht je van crêpes als dessert? Met een bolletje vanille-ijs, of een lekker zoete roomvulling er in...
17 mrt. 2016 20:00
Met wat kruiden & Parmezaanse kaas maak je deze smaakvolle ovengebakken courgette. Lekker bij een stukje vlees & Parmezaanse ovenfriet!
16 mrt. 2016 15:30
Vorige week bestookte ik jullie zeven dagen lang met suikervrije berichten. "Veel te kort om er iets van te merken," zeiden sommigen van jullie toen al. En dus ging ik afgelopen week door met suikervrij eten. Dat ging best goed. Nog steeds geen glas cola gehad... (en wat is dat met die paaseitjes?)
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!