Aluminiumfolie afscheuren
"Dit moet je even op je site delen, Syts!" zei mijn schoonzus. Nou, bij deze dus. Al is het zo simpel dat het bijna geen tip is te noemen: zó scheur je een stuk aluminiumfolie af zonder dat de hele rol op de grond valt.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
24 mrt. 2016 12:23
"Dit moet je even op je site delen, Syts!" zei mijn schoonzus. Nou, bij deze dus. Al is het zo simpel dat het bijna geen tip is te noemen: zó scheur je een stuk aluminiumfolie af zonder dat de hele rol op de grond valt.
23 mrt. 2016 11:26
Je hebt gewoon brood en je hebt Brood met een hoofdletter. Dit maïs desembrood met lijnzaad is er eentje van die laatste categorie: jongens, wat smaakte dit goed!
22 mrt. 2016 17:00
De zuurdesembroden die ik tot nu toe maakte, waren allemaal vloerbroden. Dit meergranenbrood maakte ik in een broodbakblik. Dat bleek nog best lastig!
21 mrt. 2016 11:59
Houden jullie ook zo van andijvie? Ik eet heel graag andijviestamppot, maar ook deze andijvieschotel met sperziebonen & gehakt is erg lekker.
20 mrt. 2016 17:00
Vandaag eten we Mexicaans! Dronken bonen, om precies te zijn: want je maakt ze namelijk klaar in bier. Klinkt goed, of niet dan?
19 mrt. 2016 22:44
Over mijn eerste volkoren desembrood was ik niet helemaal tevreden. Tijd dus voor een nieuwe poging met een andere methode!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!