Mosterd-citroen krieltjes
Wij wilden weer eens krieltjes op tafel hebben! En vandaag werden dat krieltjes met mosterd & een vleugje citroen.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
25 mei 2016 17:00
Wij wilden weer eens krieltjes op tafel hebben! En vandaag werden dat krieltjes met mosterd & een vleugje citroen.
24 mei 2016 17:00
Vandaag zong 'ie het nog, dat kinderen-voor-kinderen liedje: "Ik lust alles, zolang het maar begint met een P!" Nou, voor onze middelste zoon klopt dat precies. En zijn favoriet: salami pizza!
23 mei 2016 17:00
Lekker voor op een warme zomerdag: een gezonde smoothie met peer & bosbessen.
22 mei 2016 17:00
Dit weekend stond weer in het teken van bakken: ik maakte 2 vlechtbroden, een pestokrans en knoopbroodjes. Dat deed ik tijdens een workshop van Mannin van Baksels.net. Het vlecht- en knoopbrood is lekker zacht wit brood: dat werd bij thuiskomst meteen soldaat gemaakt door de mannen!
21 mei 2016 17:00
Dit is een goed basisrecept voor verse tomatensaus. Om lasagne mee te maken, bijvoorbeeld. Of bij de rijst, ook lekker!
20 mei 2016 17:00
Zin in een homemade pizza, maar geen tijd of puf om zelf pizzadeeg te maken? Neem dan een wrap als pizzabodem! Ik maakte een tortizza met bacon & een ei.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!