Courgette lasagne met asperges
Ik ben een beetje in de ban van asperges! Dit keer verwerkte ik ze in een lekkere courgette lasagne. En het zal je misschien verbazen: die vulde behóórlijk!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
4 jul. 2016 17:00
Ik ben een beetje in de ban van asperges! Dit keer verwerkte ik ze in een lekkere courgette lasagne. En het zal je misschien verbazen: die vulde behóórlijk!
3 jul. 2016 14:18
Wat vinden jullie: is dit nou een taartje, of een ontbijt? Wat mij betreft kan 'ie voor allebei: het smaakt als een gebakje en bevat allemaal gezonde ingrediënten: magere yoghurt, roasties & aardbeien.
2 jul. 2016 17:00
Als je van avocado's houdt, dan vind je dit ook lekker: een gezonde avocado yoghurt dip. Smaakt goed bij groente, een stukje stokbrood of bij een chipje :-)
1 jul. 2016 17:00
Zijn jullie ook zo gek op schuimtaartjes? Toen ik mijn taarten nog niet zelf bakte (lááááng geleden), zocht ik er altijd de supermarkten en bakkers voor af. Deze lekkere kleine taartjes maakte ik zelf!
30 jun. 2016 17:00
Dit brood mag je ook eten als je geen gluten mag hebben. Die zitten namelijk niet in een boekweitbrood, in tegenstelling tot een gewoon tarwebrood.
29 jun. 2016 17:00
Omdat 'ie zo lekker is haalden we deze week maar weer eens een gouwe ouwe uit de kast (nou ja, uit de oven eigenlijk): zalm met honing & pecannoten.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!