Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Hazelnoot schuimtaartjes

Zijn jullie ook zo gek op schuimtaartjes? Toen ik mijn taarten nog niet zelf bakte (lááááng geleden), zocht ik er altijd de supermarkten en bakkers voor af. Deze lekkere kleine taartjes maakte ik zelf!

Lees meer »

Brood bakken op de camping: deel 2

Wij hebben wat nieuws voor op de camping! Nee, ik ga er geen pizza's op bakken. Oké, misschien ook wel, maar we hebben 'm vooral gekocht om brood in onze skottelbraai te kunnen bakken. Ik ben erg benieuwd hoe dat gaat! :)

Lees meer »

Hummus

Op een verjaardag kun je natuurlijk chips & borrelnootjes op tafel zetten, maar als je iets gezonds serveert gaat dat óók net zo hard op. Deze zelfgemaakte hummus zal in elk geval niet misstaan op een feestje!

Lees meer »

Chili op een brandertje

Wat eet je nu tijdens een trektocht met maar één brandertje bij je? Nou, dit dus bijvoorbeeld: rode kidneybonen met linzen, roerbakgroente, een beetje pastasaus en een stukje overgebleven desembrood met noten en vijgen. En dat smaakt zó lekker als je onderweg bent!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!