Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Basisrecept: cupcakes

Een altijd-handig-basisreceptje voor cupcakes. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig, ze lukken altijd en je kunt er alle kanten mee op.

Lees meer »

Zo maak je een fondant taart

Ik zou 'm al een hele tijd met jullie delen, maar ik kwam er maar niet aan toe om 'm te plaatsen: deze haaien fondant taart bakte ik voor de 7e verjaardag van onze Wander. Ik heb stap voor stap beschreven hoe je zo'n taart maakt!

Lees meer »

Vanille kwarktaart

Vandaag vieren we feest: mijn man is jarig! Tijd voor gebak dus. Dit keer een vanille kwarktaart (die hoef je niet te bakken, lekker handig). Met een extra dikke koekbodem, want dat is natuurlijk het lekkerste onderdeel er van! Ik maakte 'm al veel vaker & heb het recept nu een beetje aangepast.

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!