Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Hasselback potatoes

Een leuke & andere manier om aardappels te eten: maak er hasselback potatoes van! Deze geroosterde aardappeltjes zijn lekker knapperig van buiten & zacht van binnen.

Lees meer »

Suikerbrood

Vandaag waren we in Ede, bij mijn broer & zijn vrouw. En je kunt natuurlijk maar één ding meenemen als culinair cadeautje vanuit Fryslân: een suikerbrood! Ik had er dus gister gauw nog eentje gebakken. Dat heb ik inmiddels al zo vaak gedaan dat ik 't bijna geblinddoekt kan, haha! :-)

Lees meer »

Babi ketjap

Als wij Chinees halen zit daar bijna altijd babi ketjap bij. Maar we maken 'm ook regelmatig gewoon zelf: met varkenshaas, ketjap, groente & kruiden. Zomaar klaar!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!