Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

M&M koek taart

Hoera! Vandaag is onze Hessel 5 jaar geworden! En dat vieren we natuurlijk met cadeautjes, slingers & taart. De jarige mag het gebak kiezen & Hessel koos voor de M&M koek taart. Die staat bijna elke verjaardag op tafel!

Lees meer »

Aardbeien lebkuchen kwarktaart

De koekjes bleven al dagen in de pot. En de kwark hoefden de jongens ineens ook niet meer als toetje. Dus toen besloot ik er maar een taart van te maken: en toen was alles ineens zómaar opgegeten!

Lees meer »

Kip kerrie

Kip kerrie met ananas & rozijnen. Lekker mild van smaak en het staat heel snel op tafel. O, en je hebt er ook maar twee pannen voor nodig! Scheelt weer afwas. :-)

Lees meer »

Courgette lasagne

Courgette lasagne met geitenkaas en gehakt: lekker light & bomvol groente! Ik maak het vaak als we een aantal dagen vol met lekker eten hebben gehad: bijvoorbeeld na de kerstdagen of een verjaardag.

Lees meer »

Cruesli koekjes

Eén van de populairste recepten op mijn site is dit recept voor cruesli koekjes. En dat snap ik ook wel: ze zijn lekker knapperig & zoet, en je hebt ze zomaar gemaakt!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!