Wrap met salami & tomaat
Wraps zijn ideaal om te vullen met gewokte gehakt & groente, of om borrelhapjes mee te maken. Maar je kunt er ook heerlijk mee lunchen! Deze wraps vulde ik met roomkaas, salami, tomaten & ijsbergsla.
8 sep 2017 16:00
Wraps zijn ideaal om te vullen met gewokte gehakt & groente, of om borrelhapjes mee te maken. Maar je kunt er ook heerlijk mee lunchen! Deze wraps vulde ik met roomkaas, salami, tomaten & ijsbergsla.
7 sep 2017 16:00
Makkelijker dan dit kan bijna niet: schuif een ovenschaal met een dikke plak zalm, groente & aardappeltjes in de oven, en een half uur later komt het er gaar & warm weer uit.
6 sep 2017 16:00
Ben je op zoek naar een alternatief voor mini taartbodems die vooral van bloem, boter & suiker zijn gemaakt? Probeer dan eens deze bodems met kokos! Ze zijn zoet, knapperig en er zit amper suiker in.
5 sep 2017 12:00
Het is weer tijd voor een lekkere lunch! Vandaag maakte ik broodjes met o.a. hüttenkäse, nectarine, pesto, zongedroogde tomaat & pijnboompitten. En eentje met ham, maar die was natuurlijk niet voor mij :-) Waar hebben jullie vandaag mee geluncht?
4 sep 2017 16:00
Deze broodpuddingcake is een ideaal recept om je oude brood mee op te maken. Serveer 'm warm met een bolletje vanille-ijs en je hebt een heerlijk nagerecht!
3 sep 2017 16:00
Turks brood is lekker! Dit brood belegde ik met roomkaas, zalm, rucola & bieslook. Ik zette 'm tijdens het verjaardagsfeest van onze oudste op tafel & de schaal was zomaar leeg.
2 sep 2017 16:00
Brownies met een verrassend ingrediënt...! Kun jij raden wat er in zit? Mijn zwager & schoonzus vonden ze heerlijk, maar hadden geen idee wat er voor extra ingrediënt in zat. Zal ik het verklappen? Komt-ie: ik maakte ze met zuurdesem! :-)
1 sep 2017 12:00
Ik ga zo dadelijk héél erg lekker lunchen! Met deze twee chocolade desembroodjes met cottage cheese & peer, om precies te zijn.
31 aug 2017 16:00
Aardappels met groente, maar dan nét weer even anders! Deze mediterraans gekruide aardappeltjes met kip, aubergine, olijven en tomaat moeten weliswaar drie kwartier in de oven, maar de voorbereidingen heb je zo gedaan. Je hoeft namelijk niks voor te koken of bakken, zelfs de kip niet!
30 aug 2017 16:00
PANNENKOEKEN! Ik maakte 4 lekkere verschillende pannenkoeken, met o.a. yoghurt, appel, pesto, nectarine & kokos.
29 aug 2017 16:00
Vanille kwarktaart! Met een extra dikke koekbodem. Dit is met stip de favoriete taart van onze LJ. Vooral die bodem, natuurlijk...! :-D
28 aug 2017 16:00
Ik maakte weer eens een ovenschaal vol met gehaktballen! Ik kruidde ze zelf, met dit keer extra Italiaanse kruiden er door. En daarna bakte ik ze in de oven. Jus er bij & klaar! :-)
27 aug 2017 16:00
De eerste keer dat wij deze hamlasagne met spinazie aten was... op de camping! Echt waar. Ik maakte 'm in de skottelbraai, met een siliconen taartvorm. Lasagne is altijd lekker, maar als je kampeert smaakt 'ie minstens twee keer zo goed! :-)
26 aug 2017 16:00
Zijn jullie ook zo gek op kruimeltaart? Ik vind die lekker knapperig & zoete kruimels altijd zo lekker! Deze kruimeltaart maakte ik met een frambozenvulling. Lekker fris!
25 aug 2017 16:00
Wij houden niet van karnemelk. Maar wel van deze karnemelk pannenkoeken! Misschien denk je dat ze door de karnemelk een beetje zuur smaken, maar dat is helemaal niet zo. Lekker met poedersuiker of vers fruit!
24 aug 2017 16:00
Misschien zou je zalm niet zo snel met appel combineren, maar je kunt er een heel lekkere lunch of borrelhapje mee maken! Deze wraps met zalm, appel en pijnboompitjes moet je echt eens een keer proeven.
23 aug 2017 16:00
Bloemkool met aardappeltjes & kerriesaus uit de oven! Over deze maaltijd heb ik eigenlijk niet zo lang nagedacht, ik heb gewoon zo maar wat ingrediënten gemixt & in een ovenschaal gedaan. Dat pakte heel goed uit, want dit was erg lekker!
22 aug 2017 14:00
Lunchtijd! Vandaag maakte ik voor mezelf broodjes deze met kaas, dadels, roomkaas, banaan, tomaatjes, pindakaas, geitenkaas, cacaonibs, tomatentapenade & basilicum. Het was weer erg lekker :-) Wat stond er vanmiddag bij jullie op tafel?
Wil je regelmatig nieuwe recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!