Smartieskoek in een mok

Gepubliceerd op 7 mei 2015 om 22:09

Ik ben gek op chocoladekoekjes. En verzot op M&M's. Combineer die twee met elkaar... nomnom! Het punt is dat ik het dan nooit bij één koekje kan laten. Daarom is deze smartieskoek in een mok ideaal. Daar kun je er precies één van maken!

Al is de verleiding groot om er nóg maar eentje te maken. Want je bent er namelijk zomaar mee klaar, het is maar een paar minuutjes werk. Oké, op het afkoelen na dan (zie mijn opmerkingen bij stap 7). De mannen in huis waren er ook niet zo over te spreken dat er niet meer koeken waren. "Wát, heb je er maar één?!?" Euhm, ja. Sorry. Ik zal het niet weer doen... ;-)

Nog een voordeel van dit recept (naast het feit dat je je hier dus niet misselijk aan kunt eten): geen gedoe met lange baktijden in de oven. En lang zoveel rotzooi niet: je maakt om precies te zijn één mok, één vork en één eetlepel smerig. Kijk. Dat scheelt ook na de tijd weer werk. Daar houden wij wel van. 

Ik had trouwens geen M&M's in huis, dus ik plunderde de snoeppot en gebruikte smarties. En als je die ook niet in huis hebt, kun je voor 't zelfde een reep chocolade in stukjes hakken en die er door heen mixen. Al staat dat wel wat minder vrolijk, hè?

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.