Kaneelsuikercake
Kaneel en suiker: ik ben gek op die combinatie. Appeltaart is dan ook één van mijn favorieten, en suikerbrood natuurlijk! Maar ook deze kaneelsuikercake. Hij ruikt alleen al heerlijk als hij in de oven staat!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
23 apr. 2015 23:10
Kaneel en suiker: ik ben gek op die combinatie. Appeltaart is dan ook één van mijn favorieten, en suikerbrood natuurlijk! Maar ook deze kaneelsuikercake. Hij ruikt alleen al heerlijk als hij in de oven staat!
23 apr. 2015 20:12
Een lekkere kleffe cake waarvan de bodem een brownielaag is... Ja, dit is er weer eentje! Zo'n cake die je niet kunt weerstaan. Die tot de laatste kruimel op gaat. Het liefst meteen. In één keer!
23 apr. 2015 19:34
'Gewoon' aardappels met groente is niet één van de favoriete gerechten in huize Balt. Helemaal niet met een groente als prei. Ik ben dus altijd op zoek naar variaties die de combinatie aardappels met groente nét even wat lekkerder maken! Deze aardappel-preitaart is daar zo'n voorbeeld van.
22 apr. 2015 22:40
Alleen de geur al van de rijst gemengd met de kruiden, noten, lenteui en rozijnen... nomnom! Het liefst zou ik de schaal met rijst meteen al opeten. Maar ik weet dat het als vulling in een paprika uit de oven nóg lekkerder smaakt!
18 apr. 2015 20:59
Aardappels met groente, maar dan nét weer even anders! Deze gekruide aardappeltjes met kip, aubergine en tomaat moeten weliswaar drie kwartier in de oven, maar de voorbereidingen heb je zo gedaan.
17 apr. 2015 14:49
In onze koelkast stond nog een aangebroken bakje cottage cheese. Die hadden we bij de ratatouille uit de oven gegeten. Zonde om weg te gooien natuurlijk! Daarom maakte ik er dit lekkere broodje met peer & honing mee.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!