Linzensalade met meloen en geitenkaas
Voor een goede salade mag je mij (bij wijze van spreken) 's nachts wakker maken. Dit is er ook weer zo eentje: de combinatie van rucola, linzen, meloen & geitenkaas in deze salade is heerlijk!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
24 aug. 2015 19:04
Voor een goede salade mag je mij (bij wijze van spreken) 's nachts wakker maken. Dit is er ook weer zo eentje: de combinatie van rucola, linzen, meloen & geitenkaas in deze salade is heerlijk!
24 aug. 2015 15:38
Ik maak regelmatig zelf paneermeel. Niet omdat dat zo duur is in de winkel, maar omdat zelfgemaakt paneermeel veel lekkerder is. En het is een mooie manier om oud brood op te maken!
23 aug. 2015 22:07
Eten jullie wel eens gnocchi? Dat is een Italiaanse pastasoort die je in de supermarkt bij de spaghetti & macaroni vindt. Deze milde gnocchi tomaat ovenschotel heb je in een handomdraai op tafel staan!
21 aug. 2015 16:11
Worden jouw gehaktballen ook altijd zwart van buiten en rood van binnen? Of heb je er geen geduld voor om ze te bakken? Dan zijn deze gehaktballen uit de oven perfect voor jou. Je hebt er geen omkijken naar en ze lukken gegarandeerd!
21 aug. 2015 15:35
Gehaktballen staan hoog op het lekker-vlees-lijstje bij ons thuis. Zelfs de jongens vinden ze lekker. En wat dacht je van een lekker sausje er bij? Voor deze Zweedse gehaktballetjes hoef je in elk geval niet naar de IKEA. :-)
20 aug. 2015 21:04
Lasagne is dubbel zo lekker op de camping. Komt vast omdat je (meestal) geen oven hebt als je kampeert, en een ovenschotel dus niet kan. Als je het dan tóch eet, is het extra lekker! We hebben gesmuld van deze snelle lasagne met ham.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!