Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Kwarkkruimelcake

De kruimels op een kruimelvlaai of appelkruimeltaart zijn het lekkerste onderdeel van de taart. Toch? Op deze kwarkkruimelcake maakte ik dus een lekker dikke laag kruimels. Yum!

Lees meer »

Koken & bakken met de skottelbraai

Zullen we, terwijl het buiten hondenweer is en het al lang niet meer zomer lijkt, nog weer even terug naar de vakantiesfeer? :-) Wij hadden dit jaar voor het eerst een skottelbraai mee & daar kun je echt heel erg veel mee. Hier lees je een paar ideeën op een rij!

Lees meer »

Mosterdsoep

Soms duurt het even voordat een gerecht helemaal naar mijn zin is. Ik had al vaker mosterdsoep gemaakt, maar elke keer was 't 'm toch nét niet. Tot nu dan: deze mosterdsoep vonden wij erg lekker. Die houden we er dus in!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!