Kerrie-preischotel
Prei en kerrie is altijd een goede combinatie. Doe er wat banaan, rozijntjes, gehakt en aardappels bij en je hebt een heerlijke prei-kerrieschotel.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
13 sep. 2015 19:17
Prei en kerrie is altijd een goede combinatie. Doe er wat banaan, rozijntjes, gehakt en aardappels bij en je hebt een heerlijke prei-kerrieschotel.
12 sep. 2015 22:47
Onze jongens zijn gek op kipnuggets. Meestal haal ik een pak diepvries kipnuggets uit de supermarkt (wel zo gemakkelijk), maar wist je dat je ze ook heel eenvoudig zelf kunt maken?
12 sep. 2015 21:50
Chips als avondeten: daarvoor krijg ik mijn mannen wel aan tafel! "Kunnen we dit ook vaker eten?" Oké, note-to-self: nachos ovenschotel op de gaan-we-vaker-eten-lijst zetten (check!).
12 sep. 2015 21:18
Joehoe, dit is lekker! En heul heul simpel. Het stond in een kwartier op tafel en we hebben er heerlijk van gegeten.
12 sep. 2015 20:59
Eerder maakte ik al gewone karnemelk pannenkoeken. Dit keer een kleine twist: met kaneelsuiker er door heen. Ook lekker!
11 sep. 2015 21:30
De kruimels op een kruimelvlaai of appelkruimeltaart zijn het lekkerste onderdeel van de taart. Toch? Op deze kwarkkruimelcake maakte ik dus een lekker dikke laag kruimels. Yum!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!