Stamppot sla
Stamppot sla is een perfect herfstgerecht: het is veel luchtiger dan winterse kost zoals hutspot met rookworst, maar het is wél een flinke maaltijd.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
24 sep. 2015 22:47
Stamppot sla is een perfect herfstgerecht: het is veel luchtiger dan winterse kost zoals hutspot met rookworst, maar het is wél een flinke maaltijd.
24 sep. 2015 22:13
Een wafelijzer stond echt al heel lang op mijn verlanglijstje. Twee weken geleden heb ik ein-de-lijk eentje gekocht & die moest natuurlijk meteen worden getest. Als eerste maakte ik er deze suikerwafels mee. Yum!
24 sep. 2015 21:28
Karamelsaus maken is helemaal niet zo ingewikkeld. Je hebt er maar drie ingrediënten voor nodig & in een paar minuten is het klaar.
24 sep. 2015 21:00
Mongools rundvlees is een Chinees gerecht met gemarineerd rundvlees. Het heeft echt een eigen smaak; lekker bij wat rijst. Ik maakte 't met sukadelappen.
21 sep. 2015 15:07
Makkelijker dan dit kan bijna niet: schuif wat krieltjes, groente en zalm samen met wat kruiden in de oven, en een half uur later rolt het er gaar & warm weer uit. Er komt geen pan aan te pas!
20 sep. 2015 15:53
Dit is zuurkool 2.0: niet in een gewone stamppot met rookworst, maar met een lekkere appel-crumblelaag met walnoten. Alsof je een taartje als avondeten eet!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!