Courgette pizza met ham
Geen deegbodem maar een bodem gemaakt van courgette. Is het dan nog wel een pizza? Nou, neuh - het smaakt er wel naar, maar is toch wel heel anders. Is het lekker? Ja, dat wel. En ook een stuk minder vet.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
2 okt. 2015 21:38
Geen deegbodem maar een bodem gemaakt van courgette. Is het dan nog wel een pizza? Nou, neuh - het smaakt er wel naar, maar is toch wel heel anders. Is het lekker? Ja, dat wel. En ook een stuk minder vet.
2 okt. 2015 20:50
Geen gehakt of ham door de pasta, maar bacon! Samen met de zelfgemaakte tomatensaus geeft dat een lekker andere smaak aan deze spaghetti.
2 okt. 2015 11:46
Vandaag een dagje zonder vlees: kaas tortellini's met tomaat & nootjes. Het was al veel te lang geleden dat we tortellini hadden gegeten, dus het smaakte extra lekker!
25 sep. 2015 17:47
Misschien zou je zalm niet zo snel met appel combineren. Samen zorgt het voor een lekker fris hapje, dat je zeker eens moet proeven!
25 sep. 2015 17:16
Heb je al eens appel, brie en pistache nootjes met elkaar gecombineerd? Prik ze aan een spiesje en je hebt een lekker borrelhapje dat er ook nog eens luxe uit ziet.
25 sep. 2015 16:36
Een dikke koekbodem met zelfgemaakte karamel en kaneelappeltjes. Deze lekkere appel-karamelkoeken zijn meer taartjes dan koeken!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!