Kip cordon bleu
Aan de buitenkant een lekker knapperig kaaskorstje, en binnenin gesmolten kaas en ham. En het mooiste van alles: het maken van deze kip cordon bleu's is heel erg simpel!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
11 dec. 2015 12:32
Aan de buitenkant een lekker knapperig kaaskorstje, en binnenin gesmolten kaas en ham. En het mooiste van alles: het maken van deze kip cordon bleu's is heel erg simpel!
7 dec. 2015 10:58
Ben je thuis altijd je sleutels kwijt? Of erger je je groen en geel aan die overal rondslingerende sleutelbossen? Met een beetje lego maak je in een handomdraai een handig sleutelrekje!
6 dec. 2015 20:34
Heb je zin in een lekker zoet broodje bij het ontbijt of de lunch? Maak dan eens kaneel-suiker muffins: lekker luchtige kleine broodcakejes met een heerlijke dikke laag kaneelsuiker op de bovenkant.
6 dec. 2015 19:43
Hoe een schol smaakt: géén idee. Maar dit pesto-noten-limoenlaagje er over heen heb ik wel geproefd & die was lekker :-)
6 dec. 2015 08:48
Nog meer winterkost! Manlief is gek op stamppot boerenkool en het was lang geleden dat we dat aten. Dat moest dus nodig weer eens op het menu. Wist je dat boerenkool met mosterd prima smaakt?
5 dec. 2015 16:16
Het is eigenlijk altijd lekker en toch eten we het veel te weinig. Hoog tijd dus om weer eens tortelloni te eten. Ik maakte er een ovenschotel van met spinazie, ricotta, spek en kaas.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!