Pesto zalm
Vis is heel gezond & aangezien jullie vol goede voornemens zitten (zeker na die chocolade crème cakerol van vorige week) is het hoog tijd voor een visrecept: zalm met pesto.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
8 jan. 2016 21:21
Vis is heel gezond & aangezien jullie vol goede voornemens zitten (zeker na die chocolade crème cakerol van vorige week) is het hoog tijd voor een visrecept: zalm met pesto.
8 jan. 2016 20:46
Lasagne kun je ook heel goed zonder pasta maken. Voor deze lekker pittige lasagne met spinazie en gehakt gebruikte ik... tortilla's!
8 jan. 2016 15:56
Het meest spannende aan deze lahmacun vond ik de vraag of je rauw gehakt op een pizza kunt smeren. Komt dat wel gaar uit de oven? Ja dus - en het smaakte heerlijk!
2 jan. 2016 21:32
Deze ijstaart is speciaal voor alle chocoladeliefhebbers. Een brownie bodem, vanille-ijs, chocolade-ijs (met chocoladestukjes) en om 't af te maken brokken twix en karamelsaus.
2 jan. 2016 20:26
Na de kerstdagen hadden we carpaccio over. Daar maakte ik dus lekkere broodjes mee: eentje met pesto als basis, en de andere met remouladesaus.
2 jan. 2016 11:10
Warme appelcrumble met vanille-ijs doet het altijd goed als dessert. En mislukken kan bijna niet.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!