Brownie twix ijstaart
Deze ijstaart is speciaal voor alle chocoladeliefhebbers. Een brownie bodem, vanille-ijs, chocolade-ijs (met chocoladestukjes) en om 't af te maken brokken twix en karamelsaus.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
2 jan. 2016 21:32
Deze ijstaart is speciaal voor alle chocoladeliefhebbers. Een brownie bodem, vanille-ijs, chocolade-ijs (met chocoladestukjes) en om 't af te maken brokken twix en karamelsaus.
2 jan. 2016 20:26
Na de kerstdagen hadden we carpaccio over. Daar maakte ik dus lekkere broodjes mee: eentje met pesto als basis, en de andere met remouladesaus.
2 jan. 2016 11:10
Warme appelcrumble met vanille-ijs doet het altijd goed als dessert. En mislukken kan bijna niet.
2 jan. 2016 10:27
Oké. Zet je goede voornemens voor dit jaar nog maar even in de kast: eerst is er deze chocolade crème cakerol. En die is te lekker om af te slaan.
1 jan. 2016 20:09
Dit desem speltbrood is een prachtig stevig brood met een vrij neutrale smaak. Hij is op zijn lekkerst als hij vers uit de oven komt (zoals elk brood natuurlijk), maar ook afgekoeld is 'ie heerlijk.
1 jan. 2016 15:55
Mijn allereerste zuurdesembrood! Wat was ik blij toen dit meergranenbrood puntgaaf uit de oven kwam. Klein dansje door de keuken :-) Dit is een vrij stevig brood met een heerlijke, volle smaak.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!