Taco's met gekruide kalkoen
Dit vinden jullie lekker. Weet ik zeker! En heel simpel om te maken, deze taco's met gekruide kalkoen.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
6 feb. 2016 20:42
Dit vinden jullie lekker. Weet ik zeker! En heel simpel om te maken, deze taco's met gekruide kalkoen.
5 feb. 2016 10:12
Hoe leuk is dit?!? Ik mag als bloginsider van Brenda Kookt de komende maanden recepten verzinnen met producten van CêlaVíta. Supertof!
4 feb. 2016 20:53
Dit maïs desembrood is een heerlijk luchtig en vrij neutraal brood: allerlei soorten beleg smaken er heel goed op.
4 feb. 2016 14:21
Light gehaktballen! Ik maakte ze namelijk van tartaar, waar veel minder vet in zit dan in gewoon rundergehakt. De ballen zijn gekruid met mosterd & dat geeft er een heel eigen smaak aan.
1 feb. 2016 20:44
't Smaakte heerlijk, maar helemaal tevreden was ik toch niet over dit volkoren desembrood. Het was niet zo luchtig als ik wilde. Dat gaan we dus nog eens opnieuw doen! #projectje
1 feb. 2016 19:53
Broodpudding is een klassiek zoet Engels dessert. Handig om je oude brood mee op te maken! Ik maakte er eentje met appel, kaneel en rozijnen. 't Is wel een beetje een chaos op je bord, trouwens... ;-)
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!