Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Gedroogd fruit

Nadat ik laatst granola had gemaakt, wist ik al meteen wat mijn volgende project zou zijn: fruit drogen. Want gedroogd fruit smaakt ook heerlijk door de yoghurt!

Lees meer »

Chocolade bananenbrood

Is bananenbrood lekker, ja of nee? Wat vinden jullie? Ik ben er nog steeds niet over uit. En dus bakte ik er maar weer eens eentje: een suikervrij chocolade bananenbrood.

Lees meer »

Beenham met honing-mosterdsaus

Beenham kan ik hier thuis nooit te vaak klaar maken voor de mannen. Helemaal met een lekker honing-mosterdsausje er bij. En 't mooiste is: het is maar een paar minuten werk!

Lees meer »

Pecan-kaneel tulband cake

Een tulbandcake met kaneel & pecannoten én een geheim ingrediënt dat er extra smaak aan geeft. Je raadt nooit wat ik gebruikte voor deze smeuïge cake!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!