Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Update: onze moestuintjes

Hoe staan jullie moestuintjes er bij? Onze vensterbank is zo langzamerhand overgenomen door blauwe aardbeien (ja, echt!), doperwten, sperziebonen, courgettes en komkommers. Er staat geen 'gewone' plant meer tussen!

Lees meer »

Wentelteefjes

Met een paar oude boterhammen maak je in een handomdraai een lekker & zoet lunchgerecht: wentelteefjes!

Lees meer »

Paneermeel

Ik maak regelmatig zelf paneermeel. Niet omdat dat zo duur is in de winkel, maar omdat zelfgemaakte paneermeel veel lekkerder is. En het is een mooie manier om oud brood op te maken!

Lees meer »

Ratatouille

Een heerlijk bijgerecht met lekker veel groente: ratatouille met aubergine, tomaat, courgette en rode ui. Lekker bij de pasta of rijst!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!