Pides met gekruid gehakt
Omdat wij er zo gek op zijn: nog maar een Oosters recept. Deze Turkse pides met gekruid gehakt maakte ik volgens een authentiek Turks recept.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
12 mei 2016 17:00
Omdat wij er zo gek op zijn: nog maar een Oosters recept. Deze Turkse pides met gekruid gehakt maakte ik volgens een authentiek Turks recept.
11 mei 2016 17:00
Hoe staan jullie moestuintjes er bij? Onze vensterbank is zo langzamerhand overgenomen door blauwe aardbeien (ja, echt!), doperwten, sperziebonen, courgettes en komkommers. Er staat geen 'gewone' plant meer tussen!
10 mei 2016 17:00
Met een paar oude boterhammen maak je in een handomdraai een lekker & zoet lunchgerecht: wentelteefjes!
9 mei 2016 17:00
Deze baghrir - Marokkaanse duizendgaatjes pannenkoeken - vielen erg bij de jongens in de smaak: in die gaatjes kun je namelijk héél véél suiker stoppen! :-)
8 mei 2016 17:00
Ik maak regelmatig zelf paneermeel. Niet omdat dat zo duur is in de winkel, maar omdat zelfgemaakte paneermeel veel lekkerder is. En het is een mooie manier om oud brood op te maken!
7 mei 2016 17:00
Een heerlijk bijgerecht met lekker veel groente: ratatouille met aubergine, tomaat, courgette en rode ui. Lekker bij de pasta of rijst!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!