Ik mag weer iets nieuws testen: Zonnatura!
Joehoe, ik mag weer iets nieuws testen! Dit keer ontbijtproducten van Zonnatura, als bloginsider van Uit Pauline's Keuken.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
13 jun. 2016 12:00
Joehoe, ik mag weer iets nieuws testen! Dit keer ontbijtproducten van Zonnatura, als bloginsider van Uit Pauline's Keuken.
10 jun. 2016 17:00
Vis, pasta & groente: dat is altijd een goede combinatie. En deze ovenschotel met mie, doperwten en tonijn heb je ook nog eens heel snel gemaakt!
9 jun. 2016 17:00
Dit bladerdeeggebak smaakt naar vakantie & Frankrijk! Afgelopen zomer ontdekten wij deze Jesúites: gebak met amandel room en een meringuelaag er boven op. Zó lekker! Dus ik maakte 'm zelf ook.
8 jun. 2016 17:00
Een zoet en makkelijk brood met zachte stukjes peer, rozijnen en muesli. Voor wie van een brood met een beetje méér houdt!
7 jun. 2016 17:00
Koken met restjes: dat resulteerde in dit snelle andijvie ovenschoteltje met krieltjes, paprika en witte kaas.
6 jun. 2016 17:00
Een wit brood smaakt altijd heerlijk, maar een bruin brood met lekker veel pitten en zaden vinden wij het állerlekkerst. Zoals dit meergranen vloerbrood met lijnzaad!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!