Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Oogst!

Oogst! Wordt dat even een uitgebreide maaltijd vanavond met zijn vijven ? Ja, ik weet het, ik had ze wel wat eerder mogen plukken. Het was een beetje druk afgelopen weekend... En dus vergeten. ? Maar nu zijn we weer een beetje bijgewerkt in de tuin!

Lees meer »

Traktatiepauw met spiesjes

Is 'ie niet vrolijk, deze traktatie pauw? Een beetje gezond én een beetje lekker: zo lust iedereen er altijd wel iets van. Onze middelste trakteerde op deze prikkers voor zijn 7e verjaardag!

Lees meer »

Jésuites

Dit bladerdeeggebak smaakt naar vakantie & Frankrijk! Afgelopen zomer ontdekten wij deze Jesúites: gebak met amandel room en een meringuelaag er boven op. Zó lekker! Dus ik maakte 'm zelf ook.

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!