Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Feyenoord taart

Hoera! Onze oudste is vandaag 9 jaar geworden. En wie jarig is, mag een taart uitkiezen. Het is wel duidelijk waar hij voor koos, hè? Ik maakte deze taart met kwark en fondant.

Lees meer »

Moestuintje update: we hebben augurken!

Hebben jullie nog moestuintjes? Ik ontdekte deze week deze twee joekels van augurken! Wat zijn ze enorm, hè? Ik heb me dus maar eens verdiept in hoe ik een augurk eigenlijk inmaak. En we hebben nog meer groente en fruit in de tuin!

Lees meer »

Angry Birds cupcakes

Nog een paar nachten slapen en dan wordt 'ie 9, onze oudste. Dus er moest deze week getrakteerd worden op school: op Angry Birds cupcakes, om precies te zijn. 't Was even een paar uurtjes werk... maar dan heb je ook wat! :-)

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!