Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Fruitwater met meloen & munt

Ik heb twee nieuwe waterflessen & daar ben ik zo blij mee! Ze passen namelijk gewoon in de koelkast én ze zijn gemakkelijk schoon te maken :-) Ik gebruikte ze meteen voor dit fruitwater met meloen, citroen, sinaasappel & munt.

Lees meer »

Appeltaart

Het ultieme gebak: voor mij is dat een stukje ouderwetse zelfgebakken Hollandse appeltaart. Die staat bij elke verjaardag bij ons thuis op tafel!

Lees meer »

Ontbijt met yoghurt, rood fruit & cornflakes

Goedemorgen! Wat gaan jullie doen vandaag? Ik ga eerst maar eens even ontbijten: yoghurt met rode bessen, frambozen en cornflakes (met een kop rooibos thee en een boekje er bij). Straks een paar boodschappen halen en daarna lekker in huis omrommelen. Heerlijk! :-) Fijne dag allemaal!

Lees meer »

Moussaka

Wij gaan zó lekker eten vandaag... moussaka! Dat was al veel te lang geleden dat dat bij ons op tafel stond. Deze simpele versie is zomaar klaar, dus eigenlijk moet ik 'm gewoon veel vaker maken.

Lees meer »

Oogst!

Oogst! Negen reuze grote wortels! :-D Ik denk niet dat ze het halen tot het avondeten, de jongens staan te popelen om ze op te eten!

Lees meer »

Dit won ik met mijn aardbei roasties taartje!

Vorige week liet ik jullie al weten dat ik wat had gewonnen met mijn aardbei yoghurt taartje met Zonnatura roasties. En dit kwam de postbode daarna bij ons thuis brengen: een pakket vol met Zonnatura producten, waaronder muesli met CHOCOLADE! Yoehoe!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!