Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Het Boursin pakket is binnen!

Hij is binnen: het Boursin pakket. Ik had allemaal exotische Boursin producten verwacht, maar het is gewoon de basic Boursin. Maakt niet uit, hier kunnen we wel wat lekkers mee maken - misschien wel des te beter!

Lees meer »

Fruitwater met meloen & munt

Ik heb twee nieuwe waterflessen & daar ben ik zo blij mee! Ze passen namelijk gewoon in de koelkast én ze zijn gemakkelijk schoon te maken :-) Ik gebruikte ze meteen voor dit fruitwater met meloen, citroen, sinaasappel & munt.

Lees meer »

Appeltaart

Het ultieme gebak: voor mij is dat een stukje ouderwetse zelfgebakken Hollandse appeltaart. Die staat bij elke verjaardag bij ons thuis op tafel!

Lees meer »

Ontbijt met yoghurt, rood fruit & cornflakes

Goedemorgen! Wat gaan jullie doen vandaag? Ik ga eerst maar eens even ontbijten: yoghurt met rode bessen, frambozen en cornflakes (met een kop rooibos thee en een boekje er bij). Straks een paar boodschappen halen en daarna lekker in huis omrommelen. Heerlijk! :-) Fijne dag allemaal!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!