Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Chocolade babka

Dit is een chocolade babka! Een brood dat al heel lang op mijn te-bakken-lijstje stond. Nu maakte ik 'm eindelijk en ik kan je één dingen vertellen: hij is zó lekker, dat ik 'm beslist nog veel vaker ga maken!

Lees meer »

Rijstschotel met tomaat & camembert

Je hebt van die recepten die je maar één keer maakt & gerechten die keer op keer op tafel staan. Deze rijstschotel met tomaat & camembert is eentje van de laatste categorie. Als je dit nog nooit hebt gegeten moet je 't zeker eens maken!

Lees meer »

Kokosmakronen

Deze koekjes vind je ook lekker als je eigenlijk niet zo van kokos houdt (zoals ik). Verse kokosmakronen smaken veel beter dan die uit de winkel! En wist je dat je er maar drie ingrediënten voor nodig hebt?

Lees meer »

Tip: boter snel zacht maken

Voor heel veel recepten heb je (room)boter op kamertemperatuur nodig. Als ik er aan denk haal ik de boter op tijd uit de koelkast, maar soms vergeet ik dat ook wel eens... Met deze 5 tips heb je snel de boter op kamertemperatuur!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!