Kokosmeel cake
Deze is voor de liefhebbers van kokos: een kokosmeel cake! Een zachte, kruimige cake met een milde kokossmaak. En bovendien is het een cake zonder gluten en met maar heel weinig koolhydraten.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
12 nov. 2016 17:00
Deze is voor de liefhebbers van kokos: een kokosmeel cake! Een zachte, kruimige cake met een milde kokossmaak. En bovendien is het een cake zonder gluten en met maar heel weinig koolhydraten.
11 nov. 2016 17:00
Lekker makkelijk & weer eens wat anders dan gekookte bloemkool met een sausje: knapperige & gekruide bloemkoolstronkjes uit de oven.
10 nov. 2016 17:00
Gehaktbrood met cheddar kaas! Dit kun je overal bij eten: een lekker warme plak bij aardappels met groente & jus, of koud als borrelhapje. En wat dacht je van een dik stuk met mosterd op een boterham?
9 nov. 2016 16:45
Gehaktkruiden! Die hoef je niet persé in de supermarkt te kopen. Als je een basis voorraad kruiden in huis hebt, maak je ze in een handomdraai zelf. Handig als je er (zoals ik dus) thuis pas achter komt dat je geen gehaktkruiden in huis hebt! :-)
8 nov. 2016 17:00
Zo vinden de jongens aardappels het lekkerst: als ovenfriet! Die maak je heel eenvoudig zelf, met gewone aardappels & zonder vet en chemische toevoegingen. Je hebt er alleen een oven met een grote bakplaat voor nodig ;-)
7 nov. 2016 17:00
Gezond & lekker: gevulde paprika's! Zo krijg je zonder dat je het in de gaten hebt je dagelijkse portie groente binnen. Ik vulde de paprika's dit keer met bulgur & kip kebab.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!