Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Oliebollen uit de oven

Deze zijn ideaal als je wél van oliebollen houdt, maar liever geen vette hap wilt: oliebollen uit de oven. 100% zonder vet, met zelf gemaakt beslag!

Lees meer »

Kaneelsuikercake

Kaneel en suiker: ik ben gek op die combi. Bijvoorbeeld door de appeltaart, of in een versgebakken suikerbrood. En deze kaneelsuikercake is ook heerlijk - alleen al hoe hij ruikt als hij nog in de oven staat!

Lees meer »

Griesmeel zuurdesembrood

Een griesmeel zuurdesembrood - dat klinkt wel wat gek, vind je ook niet? Maar je moet 't zeker even proeven: het is een heerlijk licht brood, vol van smaak.

Lees meer »

Pommes duchesse

Pommes duchesse! Deze aardappeltoefjes met paprika & mosterd zijn lekker als bijgerecht, bijvoorbeeld bij het kerstdiner. Ze zien er leuk uit & ze zijn helemaal niet moeilijk om zelf te maken!

Lees meer »

Frambozen crème cakerol

Het beste deel van een diner is... het dessert! Een lekker zoet toetje, dat is wat mij betreft de perfecte afsluiting van een etentje. En deze frambozen crème cakerol is daar heel geschikt voor!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!