Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Gehaktballen uit de oven

"Ik wil graag gehaktballen mét zónder stukjes," aldus onze Hessel (5). Wij aten dus recht-toe-recht-aan gehaktballen uit de oven. Lekker makkelijk, die branden nooit aan (tenzij je ze te lang in de oven laat staan, natuurlijk)! :-)

Lees meer »

Karamelsaus

Vinden jullie karamelsaus ook zo lekker? Het is helemaal niet zo ingewikkeld om zelf te maken; je moet er alleen even goed je aandacht bij houden!

Lees meer »

Aardbeien kruimeltaart

Wat zeggen jullie er van: zullen we maar gewoon met de zomer beginnen? Ik kwam Hollandse aardbeien tegen in de winkel! Die moesten mee natuurlijk. Ik bakte er deze lekkere aardbeien kruimeltaart mee.

Lees meer »

Moussaka

Kunnen jullie 10x heel snel achter elkaar moussaka zeggen? Haha oké dat gaat natuurlijk weer nergens over (maar je hebt het toch even geprobeerd, hè?) :-D Wij aten in elk geval weer eens lekker moussaka. De simpele (maar o zo lekkere) versie!

Lees meer »

Traktatie: cup-a-soup met soepstengels

Volgens mij krijg je als juf of meester bijna elke dag wel een stuk chocolade van alle kinderen die jarig zijn. Onze jongste trakteerde hen dus voor zijn 5e verjaardag op een lekker soepje met soepstengels!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!