Koken op de camping

Gepubliceerd op 28 juli 2017 om 16:00

Vakantie! Oooh, wat hebben wij daar enorm veel zin in. Heerlijk een paar weken lang niks moeten, samen leuke dingen doen & lekker eten. Op de camping natuurlijk! Meestal eten we dan heel simpel, maar wél lekker. Ik deel een aantal makkelijke vakantierecepten met jullie!


Waar koken jullie op, als jullie op vakantie gaan? Wij kamperen altijd met een tent, en nemen dus losse branders mee. En verder de skottelbraai! In 2015 hebben we die voor het eerst meegenomen en we zijn er erg blij mee. Je kunt er lekker veel tegelijk in klaar maken, én je kunt 'm als oven gebruiken. Super handig!

Maar dat blauwe brandertje dat je op de foto ziet is ook heel erg fijn. Die is heel erg compact: makkelijk om mee te nemen dus, én je zet 'm zo ergens anders neer bij je tent. Onder de luifel, of juist voor de tent in het zonnetje, of achter de tent in de schaduw van de bomen... je kunt heel gemakkelijk even ergens anders gaan koken. En dat doe je met de skottelbraai niet zo snel, die zit met een slag aan een grote gasfles vast. Allebei hebben ze dus hun voordelen! :-) 

Je vind alle vakantierecepten hier

Kokenopdecamping1-1.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.