Quinoasalade met tomaat & munt
Wat nemen jullie meestal mee als lunch naar jullie werk? Wij nemen vaak brood mee, of een bak yoghurt met fruit en muesli. Maar af en toe ook een lekkere salade, zoals deze met quinoa, tomaat & munt.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
9 jun. 2017 16:00
Wat nemen jullie meestal mee als lunch naar jullie werk? Wij nemen vaak brood mee, of een bak yoghurt met fruit en muesli. Maar af en toe ook een lekkere salade, zoals deze met quinoa, tomaat & munt.
8 jun. 2017 16:00
Ik gooi bijna nooit eten weg. Met restjes kun je namelijk nog zoveel lekkers maken! Zoals deze andijvieschotel met krieltjes, tomaat & hüttenkäse.
7 jun. 2017 16:00
Kip hawaii! Een lekker en simpel rijstgerecht met broccoli, ananas, perzik & gemarineerde kip. En je hebt 't zomaar op tafel staan!
6 jun. 2017 16:00
Eten jullie wel eens gnocchi, een Italiaanse pastasoort? Deze lekkere ovenschotel met gnocchi, tomaat, ham & hüttenkäse heb je in een handomdraai op tafel staan!
5 jun. 2017 11:00
Voor als je straks bij de lunch zin hebt in een andere tosti dan de gewone met ham & kaas: maak er eens eentje met appelstroop & kaas! Super lekker :-)
4 jun. 2017 16:00
"Wie zijn bord helemaal leeg eet mag nog een wat extra chips!" 3x raden hoe snel de borden van de jongens leeg waren! :-D Ze waren wel te porren voor een nachos ovenschotel. Want ja: chips als avondeten! Ik bedoel maar :-)
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!