Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Gevulde speculaas rondo's

Nog meer Sinterklaas lekkers! Wij lusten deze gevulde speculaas rondo's trouwens het hele jaar door wel, hoor. Maar nu Sinterklaas er weer is kunnen we deze lekkere dikke koeken gewoon eten zonder dat we er een of ander excuus voor hoeven te verzinnen. Zó lekker!

Lees meer »

Kruidnoten

Hallo, Sinterklaas! Ik houd zo van deze tijd van het jaar. Jongens die vol spanning naar het Sinterklaasjournaal kijken... zou het dit jaar wel goed komen met de stoomboot, het grote boek van Sinterklaas en de pakjes? Zo leuk! En dan al die lekkere dingen die bij Sinterklaas horen... Met de jongens heb ik al een flinke lading kruidnoten gebakken. Wij zijn er helemaal klaar voor! :-D

Lees meer »

Koffiecups lade

Wat vinden jullie van onze lade voor de koffiecups? We hebben 'm al een tijdje hoor, maar ik vind 'm te leuk om niet even te laten aan jullie te laten zien! Ik heb een heel heel handige man (had ik al eens verteld, toch?) & die maakte deze mooie lade onder de plank waar ons Nespresso apparaat op staat!

Lees meer »

Waldkorn vloerbrood

Het meel moest op! Dus ik ben maar aan het bakken geslagen & maakte o.a. deze twee waldkorn vloerbroden. Lekker, wij zijn gek op korn brood! En al helemaal als het vers uit de oven komt. Dat ruikt ook zo lekker in huis! :-)

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!