Koffiecups lade

Gepubliceerd op 16 november 2017 om 16:00

Wat vinden jullie van onze lade voor de koffiecups? We hebben 'm al een tijdje hoor, maar ik vind 'm te leuk om niet even te laten aan jullie te laten zien! Ik heb een heel heel handige man (had ik al eens verteld, toch?) & die maakte deze mooie lade onder de plank waar ons Nespresso apparaat op staat!


Eerst hadden we een Senseo, en de koffiepads die je daarvoor nodig hebt kun je nog wel in een potje of bus stoppen. Maar die Nespresso cups zijn veel lastiger om op te bergen. Wel veel lekkerdere koffie, trouwens! Dat was de reden dat we dit koffiezetapparaat hebben gekocht. Maar ja. Toen zaten we met die cups! 

Nespressocuplade2375-1.jpg

We hebben wel een mooie Nespresso doos (net zoiets als een theedoos met theezakjes) - handig voor als we visite hebben - maar daar passen maar heel weinig cups in. Dan blijf je aan het navullen. En daarom kwam mijn man met het idee om een lade te maken. Daar kan lekker veel in, en het zit niet in de weg - als de la dicht is, zie je er niks meer van! Hartstikke handig. 

En mijn man had weer een mooi klusproject (daar houdt 'ie van). Precies op maat gezaagde rondjes waar de cups in passen; een randje waar een label in kan zodat je weet welke koffie je drinkt, een la met van die geleiders die vanzelf sluiten als je de la een tikje geeft... mooi, hè? Ik heb er geen bouwtekeningen ofzo van (dat is niet zo mijn ding, zeg maar). Die heeft hij zelf ook niet denk ik, maar als je er benieuwd naar bent, dan kan ik hem altijd eens vragen. 

Leuk trouwens: sinds we deze lade hebben, is de doos met koffiecups eigenlijk nooit meer uit de kast gekomen. De visite loopt meestal naar de keuken om dáár een koffiesmaakje uit de lade te kiezen, haha! :-D Welke smaak vinden jullie het lekkerst?

Meer foto's vind je hier.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.