Paarse spruitjesgratin
Paarse spruitjes! Die kon ik natuurlijk niet laten liggen in de winkel. Zo leuk! :-) Hadden jullie ze al wel zien liggen (of zelfs al een keer gegeten)? Ik maakte er een lekkere gratin mee, met krieltjes en tutti frutti.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
11 dec. 2017 16:00
Paarse spruitjes! Die kon ik natuurlijk niet laten liggen in de winkel. Zo leuk! :-) Hadden jullie ze al wel zien liggen (of zelfs al een keer gegeten)? Ik maakte er een lekkere gratin mee, met krieltjes en tutti frutti.
10 dec. 2017 16:00
Als je aan de lijn bent, dan kun je dit recept maar beter overslaan... deze pindakaas fudge is namelijk heel erg lekker, je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig & hij is in een paar minuten gemaakt...! :-D
9 dec. 2017 16:00
Lekker fris & zoet, maar met veel minder vet & suiker dan in heel veel andere taarten! Dat zijn toch gebakjes waar je blij van wordt, of niet? Wij vonden deze pruimen-kaneeltaart erg lekker, dus hij komt hier vaker op tafel!
8 dec. 2017 16:00
Hoi! Hoe zijn jullie vandaag begonnen? Ik met een ontbijtje overnight oats met chocolade & kokos. En daarna ben ik heerlijk een rondje gaan hardlopen! Nou ja, nadat ik de jongens naar school had gebracht natuurlijk. Zo'n fijn begin van de dag, als je eerst kunt sporten!
7 dec. 2017 16:00
Als je nou écht niet meer weet wat je met de overgebleven kruidnoten moet... dan kun je er altijd nog een brood mee bakken! Lekker makkelijk ook, want dan hoef je je boterham niet meer te beleggen met speculaas - dat zit er gewoon al in. Handig, toch?
6 dec. 2017 16:00
Quiche! Met avocado, knapperige bacon & oude kaas. Ik maakte deze quiche dit keer zonder korst, maar je kunt 'm natuurlijk ook heel erg goed met een bodem van bladerdeeg of hartige taartdeeg maken.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!