Havermout pannenkoeken
Vanavond aten wij lekker dikke havermoutpannenkoeken. Het beslag daarvan is een stuk dikker dan gewoon pannenkoekbeslag, dus je krijgt ook stevigere pannenkoeken. Je hoeft er dus niet zo heel veel van te eten!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
3 apr 2015 19:36
Vanavond aten wij lekker dikke havermoutpannenkoeken. Het beslag daarvan is een stuk dikker dan gewoon pannenkoekbeslag, dus je krijgt ook stevigere pannenkoeken. Je hoeft er dus niet zo heel veel van te eten!
3 apr 2015 13:33
Bedenk goed wat je met je laatste rolo doet...! Ik kwam nog een rol rolo's in de kast tegen. Daar kon ik wel een stapel lekkere koekjes van maken, vond ik!
3 apr 2015 08:12
Voor mijn laatste verjaardag wilde ik graag trakteren op het werk. Ik besloot dat het zelfgebakken appeltaart moest worden: daar houden de meeste mensen tenslotte wel van. Ik vind het alleen zo'n geknoei, om op het werk een taart te snijden. De oplossing daarvoor vond ik in deze mini-taartjes!
3 apr 2015 08:09
Wauw! De website is klaar! En wat zat 'ie snel in elkaar. Vorige week had ik nog helemaal geen plannen voor een website, en nu is staat hij er zomaar.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!