Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Wokpasta met spinazie & roomkaas

Nog een makkelijk campinggerecht! Voor deze wokpasta met spinazie & roomkaas heb je zelfs maar één pan nodig. Is dat handig of wat? Zelfs de pasta hoef je niet apart voor te koken!

Lees meer »

Kip Kerrie

Een week of twee geleden hebben we een weekend gekampeerd. Heerlijk weer gehad, trouwens! Wat kook je nou op de camping? Ik maakte dit keer kip kerrie. Daar heb je maar twee pannen voor nodig, lekker makkelijk!

Lees meer »

Kip Hawaii

Een lekker en eenvoudig rijstgerecht met groente, fruit en gemarineerde kip. Je hebt deze Kip Hawaii in een handomdraai op tafel staan. En met de ingrediënten kun je gerust variëren, zolang je er maar fruit bij gebruikt!

Lees meer »

Van cups naar grammen

In veel recepten worden de ingrediënten niet in grammen of mililiters aangegeven, maar in Amerikaanse cups en maatlepels. Heb jij die niet in huis? Hieronder vind je de ingrediënten die je vaak gebruikt omgerekend van cups naar grammen. En temperatuur in Fahrenheit omgezet in graden Celsius.

Lees meer »

Kaneelbroodjes

Deze kaneelbroodjes zijn zooo lekker! Alleen de geur al doet je watertanden. Ze zijn het lekkerst als ze vers en nog een beetje warm zijn.

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!