Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Kidsproof lunchwraps

"Dit is echt vét lekker man!" aldus onze jongste zoon van drie. Ik was aan het experimenteren met kidsproof lunchgerechten & hij mocht testen. Missie geslaagd dus: deze wraps gingen tot de laatste kruimel op!

Lees meer »

Fruitpauw

Ziet deze fruitpauw er niet mooi uit? Die wil je toch meteen opeten! Ideaal voor kinderen die anders geen fruit willen opeten. Of voor als je kind ziek is - dan krijg je in elk geval gegarandeerd een lach!

Lees meer »

Frambozen plaattaart

Deze taart is spontaan ontstaan, zonder dat ik van plan was om 'm te maken. Ik had taartdeeg over & er stond nog een pot frambozenjam in de kast: en dus maakte ik daar een frambozen plaattaart van. En eigenlijk was dit de lekkerste taart :-)

Lees meer »

Babi ketjap

Babi ketjap zoals je die bij de chinees haalt: om dat net zo thuis te maken is me nog niet gelukt. Maar deze babi ketjap is ook erg lekker!

Lees meer »

Perentaart

Alleen al bij het zien van de foto's van deze perentaart krijg ik zin in een stukje. Ik kan 'm bijna ruiken! Hmmm.

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!