Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Vanille kwarktaart

Bij ons in huis mag de jarige altijd kiezen welke verjaardagstaart ik klaar maak. Voor zijn achtste verjaardag koos onze oudste voor deze vanille kwarktaart. Met extra dikke koekbodem, want dat is natuurlijk het lekkerste onderdeel van de taart!

Lees meer »

Mueslibrood

Het is weekend! En dus tijd om een lekker brood te bakken. Het deeg voor dit mueslibrood maak je de avond van te voren in een paar minuten klaar. 's Ochtends hoef je het alleen nog maar de oven in te schuiven!

Lees meer »

Gevulde aubergine met bulgur

Door alle kruiden ruikt deze gevulde aubergine met bulgur al heerlijk voordat 'ie de oven in gaat. Een gezonde maaltijd waarmee je je dagelijkse portie groente ruimschoots binnen krijgt!

Lees meer »

Appelkruimeltaart

Er gaat niks boven zelf gebakken appeltaart. Zeg nou zelf, wat ruikt er nog lekkerder dan een verse appeltaart? En met een kruimellaagje er boven op is 'ie nog lekkerder.

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!