Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Ovenschotel met groente & gehakt

Dit is geen culinair hoogstaand recept. Maar wel heel erg makkelijk! Ik maak 'm vaak één of twee dagen van tevoren, zodat ik na een lange werkdag niet ook nog eens uitgebreid moet koken. Gewoon zo hupsakee in de oven en klaar!

Lees meer »

Swirl cookies

Deze koekjes had ik al heel vaak voorbij zien komen op internet en ze zagen er zó vrolijk uit... die móest ik wel een keer maken!

Lees meer »

Perzik plaatcake

Heb je voor een grote groep gasten gebak nodig? Dan ben je met deze perzik plaatcake in één keer klaar. Je maakt er gegarandeerd indruk mee, want hij is heul heul heul erg lekker!

Lees meer »

Vanille kwarktaart

Bij ons in huis mag de jarige altijd kiezen welke verjaardagstaart ik klaar maak. Voor zijn achtste verjaardag koos onze oudste voor deze vanille kwarktaart. Met extra dikke koekbodem, want dat is natuurlijk het lekkerste onderdeel van de taart!

Lees meer »

Mueslibrood

Het is weekend! En dus tijd om een lekker brood te bakken. Het deeg voor dit mueslibrood maak je de avond van te voren in een paar minuten klaar. 's Ochtends hoef je het alleen nog maar de oven in te schuiven!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!