Andijvie-bechamel uit de oven

Gepubliceerd op 12 juli 2015 om 09:50

Ik maakte deze andijvie-bechamelschotel per ongeluk, maar wat was hij lekker! Dit komt dus zeker weten vaker op tafel te staan.

Ik had laatst een pak diepvriesspinazie gekocht. Tenminste, dat dacht ik : toen ik thuis de boodschappen uitpakte bleek ik geen spinazie, maar andijvie met bechamelsaus te hebben gekocht! En hoewel ik andijvie erg lekker vind, trok dit mij totaal niet aan. Het pak bleef dus een hele tijd in de vriezer liggen.

Maar goed, ik moest er toch maar eens iets mee maken. Dat werd deze über simpele andijvieschotel met gekruide krieltjes en wat cottage cheese (dat had ik toevallig ook allemaal nog liggen). Ik had er totaal geen verwachtingen van, maar wat was dit toch lekker! 

Wil je er nog wat vlees aan toevoegen? Doe er dan wat gehakt of hamblokjes door heen. Spekjes zijn er vast ook lekker bij.

Het recept vind je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.