Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Chocolate crackle cookies

Als je deze chocolade koekjes een keer hebt gemaakt, dan ga je ze gegarandeerd vaker bakken! Knapperig van buiten, een beetje zacht van binnen en met grote brokken chocolade er in. Wat wil je nog meer?

Lees meer »

Havermout M&M koekjes

Deze koekjes zijn een variant op de 'gewone' M&M koekjes: er zit namelijk ook havermout doorheen. Daardoor zijn het natuurlijk heel erg gezonde & verantwoorde koekjes! ;-)

Lees meer »

Kitkat M&M taart

Dit is geloof ik de meest gepinde taart op Pinterest. En dat geloof ik ook wel: ziet hij er niet geweldig uit, met al die vrolijke kleurtjes en zo'n strik er om heen? Ik maakte 'm ook. Al drie keer.

Lees meer »

Blind bakken

Blind bakken: wat is het, wat voor nu heeft het & hoe doe je dat? Je leest er hier alles over. En nee, het is niet bakken met een blinddoek voor ;-)

Lees meer »

Spinazie-feta hapjes

Ik heb ze al heel vaak gemaakt en het is altijd een succesnummer: bladerdeeg hapjes met spinazie & feta. Lekker als borrelhapje of als bijgerecht bij een lunch of barbecue.

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!