Triangel roomkaas zalm
Vandaag geen zelf gebakken brood, maar een zelf belegd broodje: een meergranen triangel met roomkaas en zalm. Om het weekend goed mee te beginnen :-)
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
16 jul. 2015 09:27
Vandaag geen zelf gebakken brood, maar een zelf belegd broodje: een meergranen triangel met roomkaas en zalm. Om het weekend goed mee te beginnen :-)
16 jul. 2015 09:15
Zien ze er niet lekker uit, deze hapjes van roggebrood met casselerrib en zongedroogde tomaatjes? Met een paar basisingrediënten in de kast heb je in een handomdraai iets lekkers op tafel staan.
14 jul. 2015 22:16
Hebben jullie wel eens cannelloni gegeten? Dat zijn dikke pastastaafjes die je vult met wat je maar wilt. Lekker met spinazie en kip!
13 jul. 2015 21:31
Ik ben niet zo'n fan van chocolade ijs, maar mijn man wel. Voor hem maakte ik dit ijs, met veel chocoladebrokken er door. En wat denk je: ik vind het zelf óók lekker!
13 jul. 2015 21:18
Straciatella ijs is met stip mijn favoriete ijs. Ik maakte 't zelf in een paar minuten, met hele dikke brokken chocolade er door heen. Lekkerrrr!
12 jul. 2015 22:39
Ik lust bijna alles. Vroeger dus niet, maar nu eet ik nagenoeg elk gerecht dat ik krijg voorgeschoteld. Op een paar dingen na dan... Ik zette mijn top 9 van vieze dingen op een rij.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!