Kip enchilada schotel
Zitten jullie ook altijd zo te knoeien als je wraps eet? Deze kip enchilada schotel maak je met wraps, die je als een lasagne stapelt met vlees, groente en home-made saus. Veel minder geknoei, maar minstens zo lekker!
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
31 aug. 2015 21:02
Zitten jullie ook altijd zo te knoeien als je wraps eet? Deze kip enchilada schotel maak je met wraps, die je als een lasagne stapelt met vlees, groente en home-made saus. Veel minder geknoei, maar minstens zo lekker!
30 aug. 2015 16:51
Een visje met een korstje dat zo knapperig is alsof het uit de frituurpan komt. Deze knapperige vis komt uit de oven en is dus een stuk gezonder dan de gefrituurde variant!
30 aug. 2015 16:16
Laat je niet voor de gek houden door de kleur: deze gnocchi met pesto & garnalen is echt heel lekker. En je hebt er maar 7 ingrediënten voor nodig, dus het is ook nog eens super simpel.
30 aug. 2015 15:25
Ik vertelde het al eerder: deze zomervakantie heb ik mij uitgeleefd met de skottelbraai. Tot groot plezier van vooral onze jongste kun je daar ook cakejes in bakken!
28 aug. 2015 13:31
Eet jij zuurkool het liefst in combinatie met iets zoets, of liever met iets hartigs? In deze zuurkooltaart zitten beide varianten - hoef je lekker niet te kiezen!
27 aug. 2015 22:54
Pittig en toch zoet: deze spicy rijstschotel met kip & gedroogd fruit heeft het allebei. Het was even afwachten of het recept een succes was, maar het pakte erg goed uit: 't was lekker!
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!