Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Havermoutballen

Als je tussen al dat lekkere Sinterklaas- en Kersteten op zoek bent naar een hapje dat wél gezond is, dan is dit misschien iets voor je: havermoutballen met noten! 

Lees meer »

Tulband brioche

Gaan jullie ook speciaal brood bakken voor de kerstdagen? Ik maakte alvast deze heerlijk zachte tulband brioche met noten er door! 

Lees meer »

Kruidnoten yoghurttaart

Ik had dit jaar zó weinig kruidnoten gekocht... en hield ik toch nog een hele zak over! Dat is toch ook knap, vinden jullie ook niet? Met alle overgebleven kruidnoten maakte ik deze lekkere kruidnoten yoghurttaart. 

Lees meer »

Sinaasappel kruimelkoek

Weekenden zijn voor koekjes bakken! Ik vind het tenminste heerlijk als ik in het weekend de tijd, rust & ruimte heb om iets lekkers te bakken. Zoals deze sinaasappel kruimelkoeken!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!