Lasagnette bechamel
Lasagne is altijd goed. Toch? Meestal strooi ik er kaas over heen. Deze lasagnette maakte ik af met een laag zelf gemaakte bechamel saus.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
8 okt. 2015 21:19
Lasagne is altijd goed. Toch? Meestal strooi ik er kaas over heen. Deze lasagnette maakte ik af met een laag zelf gemaakte bechamel saus.
8 okt. 2015 20:09
Dit is dus echt héél erg easy peasy. Makkelijker dan dit kan bijna niet en het smaakt ook nog eens super goed. Ben je al nieuwsgierig naar het recept voor deze rode krieltjes uit de oven?
8 okt. 2015 19:23
Dit receptje is altijd handig om bij de hand te hebben. Met een paar ingrediënten (die je toch altijd wel in huis hebt) maak je simpel en snel zelf een bechamel saus.
5 okt. 2015 23:18
Frambozen & amandel samen in een scone en dan een dikke laag glazuur er over heen. Klinkt goed, toch? En dat is het ook! Dit typisch Engelse zoete broodje moet je echt eens proberen.
5 okt. 2015 21:19
Van vers gebakken brood kunnen wij wel door blijven eten. Dit speltbrood met lijnzaad vormt daar geen uitzondering op!
3 okt. 2015 13:52
Wat doe je als je een pot vol muesli over hebt? Koekjes bakken natuurlijk! :-) De muesli maalde ik tot meel, en daarmee bakte ik een stapel knapperige brosse muesli koekjes.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!