Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Het kerstdiner

Wat eten jullie met kerst? Gaan jullie zelf in de keuken staan, of eten jullie gezellig bij familie en vrienden? Houd je het eenvoudig, of pak je flink uit? Ik heb er even over na moeten denken, maar weet inmiddels wat ik klaar ga maken voor ons kerstdiner.

Lees meer »

Oud stokbrood weer vers maken

Er is niks zo lekker als een vers stokbrood van de bakker. Alleen al hoe het ruikt! Maar een dag later is datzelfde stokbrood droog en taai geworden. Gelukkig kun je er heel snel en simpel weer een knapperig en vers brood van maken.

Lees meer »

Kippensoep

Wij zijn al weken half. Niet echt ziek, maar ook niet 100 punten. Verstopte neus, zere keel, je kent het wel. En net als je denkt dat het weer de goede kant op gaat, begin je weer van voren op aan. Hoog tijd dus om actie te ondernemen: kippensoep!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!