Gehaktballen met zongedroogde tomaat
De zongedroogde tomaatjes maken deze gehaktballen lekker hartig. Je kunt ze gewoon bij de warme maaltijd eten, of maak kleine balletjes & serveer ze als hapje op een feestje.
Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!
Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!
Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.
Veel bak- en kookplezier!
Sytske
13 feb. 2016 15:47
De zongedroogde tomaatjes maken deze gehaktballen lekker hartig. Je kunt ze gewoon bij de warme maaltijd eten, of maak kleine balletjes & serveer ze als hapje op een feestje.
13 feb. 2016 15:06
Een klassiek recept: Franse uiensoep, stevig en goed vullend. Lekker voor op een koude & gure regendag.
9 feb. 2016 22:16
Met aardappels kun je zoveel meer dan ze opbakken of er stamppot van maken. Ik maakte met CêlaVíta-aardappels dit lekkere volkoren aardappelbrood.
7 feb. 2016 21:56
Omdat 't nog steeds het Jaar van de Boon is gooien we er nog maar een lekker bonenrecept tegen aan: kapucijners met gerookte kipfilet & râs al hânout.
6 feb. 2016 21:49
Een lekker & light recept met aardappels, sperziebonen, kalkoen en Parmezaanse kaas. In een ovenschoteltje, dus je kunt 't al een dag van tevoren klaar maken!
6 feb. 2016 21:17
Nooit geweten dat champignons & bloemkool zo'n goede combi zijn. Ik deed ze samen in dit lekkere ovenschoteltje.
Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!
Meer weten? Kijk dan bij over mij!
Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!