Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

De trapkast efficiënt indelen

Wie van jullie heeft er allemaal zo'n trapkast? Zo-eentje met een smal deurtje en er binnenin planken vol potten en pakken waar je bijna nooit goed bij kunt? Nou, die hadden wij dus ook. Hadden, inderdaad: want mijn handige man sloopte onze oude, onpraktische trapkast & maakte in plaats daarvan een veel betere & mooiere!

Lees meer »

Knip wit

Pfff wat was het de afgelopen weken druk! Zowel op het werk als thuis. Daardoor had ik al een paar weken geen brood gebakken. Dit weekend had ik gelukkig weer wat meer tijd. Meteen aan het bakken dus: dit keer een knip witbrood.

Lees meer »

Appelkruimel plaattaart met walnoten

Wat is een verjaardag zonder appeltaart? Zelfs al neem ik mij voor om dit keer géén appeltaart te maken, op het allerlaatste moment doe ik dat meestal tóch! Dit keer bakte ik last minute deze appelkruimel plaattaart met walnoten.

Lees meer »

Het Zonnatura pakket is binnen!

Hij is binnen: het Zonnatura pakket! Het is echt zó leuk om zo'n doos uit te pakken. Net of je een cadeautje krijgt. Nu nog bedenken wat ik er mee zal gaan maken... iemand suggesties?

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!