Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Tip: een gekookt ei pellen

Ik kook regelmatig eieren: onze jongens zijn er gek op. Meestal pellen ze ze zelf, dat vinden ze wel een leuk klusje. Maar hoe pel je nou zelf het snelst een ei, zonder dat je met allemaal kleine stukjes schil zit te prutsen? Ik zocht twee methoden voor je op.

Lees meer »

Bedankjes voor meesters en juffen

Nog één schoolweek te gaan - nou ja, bij ons dan in elk geval, hebben jullie al vakantie? Aan het eind van elk jaar maken we weer een klein bedankje voor de meesters en juffen. Ik heb een paar leuke ideeën voor jullie op een rijtje gezet!

Lees meer »

Gezonde perzik kwarktaart

Kwarktaart is één van de favoriete taarten bij ons thuis. Ik was benieuwd: kun je ook een kwarktaart maken met vooral gezónde ingrediënten? Ik ging er mee aan de slag, met deze perzik kwarktaart als resultaat!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!