Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Lunch- en fruitbakjes voor de kids

Een dagelijks ritueel hier thuis: de brood- en fruitbakjes van de jongens vullen. Meestal gaat er gewoon een appel of peer en een stapel boterhammen in, maar af & toe verras ik ze met iets anders. Hier vind je een paar ideeën op een rijtje!

Lees meer »

Koolraap frietjes

Gezonde frietjes! Deze patatjes kun je zonder schuldgevoel eten, want ze zijn gemaakt van... koolraap. En weet je wat? Ze zijn nog lekker ook! :-)

Lees meer »

Appel-rozijnencake

Joehoe! Ik heb iets gewonnen: een pak cakemix bij de Lidl :-) Daarmee bakte ik deze lekkere appel-rozijnencake met een snufje kaneel.

Lees meer »

Heeeeeeel veel appeltjes!

Deze appeltjes komen niet uit onze eigen tuin: ik kreeg ze van een oud-collega. Een enorme zak vol! Leuk, hè? Dus ik ga dit weekend maar eens lekker aan het bakken. In elk geval appelmoes & een grote appel-plaattaart... Hebben jullie nog meer lekkere ideeën?

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!