Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Onze moestuin: aardappelplantjes

De meeste plantjes in onze moestuin doen het inmiddels niet meer, maar twee zijn vol ijver aan het groeien: onze aardappelplanten! Een project van onze oudste, die eigenlijk alles wel in de grond wil stoppen om te zien wat er uit groeit. En deze doen het dus héél erg goed! Wat denken jullie, moeten ze bij vorst ook naar binnen?

Lees meer »

Geroosterde bonen

Dit is een gezonde snack die anders-dan-anders is: gekruide & geroosterde bonen. Een beetje knapperig en lekker spicy door alle kruiden.

Lees meer »

Appel-notentaart met amandelroom

Dit is één van mijn favoriete taarten: een donkere appel-notenkruimeltaart met niet alleen appels, rozijnen & noten als vulling, maar ook een amandelroomlaag. Zóóóó lekker!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!