Het keukentje van Syts

Welkom in het keukentje van Syts!


Leuk dat je langs komt in mijn keuken. Koken & vooral bakken is een hobby die ik graag met jullie deel. Het allerliefste bak ik: koekjes, taarten & brood!  

Ik maak het liefst simpele maaltijden die je zonder al te veel toeters en bellen klaar kunt maken. Met een gezin en een baan heb ik niet altijd tijd om lang in de keuken te staan!  

Meestal zijn de recepten van mijzelf, soms heb ik ze ergens anders gevonden. Dat staat er dan altijd bij. Alles wat je op de foto ziet heb ik in elk geval zelf gemaakt. De recepten pas ik zo nodig aan.  


Veel bak- en kookplezier!
Sytske

 

Het laatste nieuws

Gezonde kruidcake

De kruidcake van mijn moeder, die is zo lekker! Vorige week kreeg ik er weer een stukje van & dat smaakte zo goed dat ik er zelf ook meteen eentje wilde maken. Ik bakte een 'gezonde', zonder boter en kristalsuiker.

Lees meer »

Frietjes opwarmen

Frietjes opwarmen: ja of nee, wat vinden jullie? Ik had 't nog nooit gedaan (om de simpele reden dat we bijna nooit patat overhouden). Dit weekend hadden we wél een restje en dus besloot ik het te testen.

Lees meer »

Pepernotencake

PEPERNOTENCAKE! Daar is het nu echt de tijd voor. En zelfs als Sinterklaas helemaal niet in aantocht is kun je deze cake prima op tafel zetten. Lekker met zacht geworden pepernootjes & speculaaskruiden er door.

Lees meer »

Pindakaaskoekjes met banaan

Herfstvakantie is voor KOEKJES BAKKEN! Dit keer dook ik samen met onze jongste de keuken in: hij koos voor pindakaas koekjes. En omdat de eieren op waren, verving ik die door een banaan. Lekker!

Lees meer »

Een eigen domeinnaam!

Whoehoe! Ik heb een nieuwe stap gezet: een EIGEN DOMEINNAAM! Geen gratis website meer met een gekke URL, maar gewoon mijn eigen site: www.hetkeukentjevansyts.nl. Beetje spannend maar ook zo leuk!

Lees meer »

Over mij

Hoi! Leuk dat je hier een kijkje neemt. Op deze site deel ik wat ik bak & kook. Vroeger lustte ik bijna niks & stond ik al helemaal niet graag in de keuken, maar tegenwoordig is vooral bakken echt mijn hobby. Dat doe ik naast mijn werk & ons gezin. Ik ben getrouwd, moeder van drie jongens (geboren in 2007, 2009 & 2012), communicatieadviseur, christen en Friezin in hart & nieren. Ik ben vooral gek op suikerbrood, geitenkaas & chocolade!

Meer weten? Kijk dan bij over mij!

Nieuwsbrief

Wil je wekelijks de nieuwste recepten in je mail krijgen? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief!